پرش به محتوای اصلی

اخبار

پست بانک استان اصفهان بیشترین کارت مروارید را طی هشت ماهه اول سال جاری صادر کرد
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان اصفهان از پیشی گرفتن این استان در صدور مروارید کارت طی هشت ماهه اول سال جاری از سایر استان ها و صدور بیشترین کارت مروارید در کشور خبر داد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان اصفهان، جعفر مطلب زاده با اشاره به اینکه دارندگان کارتهای اعتباری مروارید می تواند کالا و خدمات خود را به صورت اقساطی از فروشگاه های طرح قرارداد در سراسر کشور خریداری نمایند گفت: پست بانک استان اصفهان با انعقاد قرارداد با سازمان ها، شرکت ها و فروشگاه ها و صدور هزاران کارت طرح مروارید توانست حدود یک سوم کارت‌های صادره را به نام خود به ثبت برساند.

مطلب زاده افزود: شعبه آران و بیدگل پیشتاز طرح مروارید در استان اصفهان است که به همین منظور مورد تقدیر مدیرشعب استان قرار گرفت.

 وی افزود: یکی از علل موفقیت این طرح در استان اصفهان مشارکت و همراهی کامل باجه های روستایی استان بوده و در این زمینه با کمک سازمانها و فروشگاه‌های طرف قرارداد تبلیغات وسیعی درسطح استان انجام گرفته است.

۱۰ آذر ۱۳۹۹ ۱۰:۲۴
تعداد بازدید: ۱,۱۶۸

اظهارنظر

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید