پرش به محتوای اصلی

اخبار

تحقق اهداف طرح USO با هوشمندسازی مدارس شهری و روستایی / بالغ بر 2800 مدرسه شهری استان هوشمند می شود

تحقق اهداف طرح USO با هوشمندسازی مدارس شهری و روستایی / بالغ بر 2800 مدرسه شهری استان هوشمند می شود
با عنایت به ضرورت اجرای هرچه سریعتر طرح هوشمند سازی مدارس و نیز تحقق اهداف پروژه USO، جلسه کنترل پروژه هوشمند سازی مدارس و اتصال به شبکه هوشمند سازی مدارس، با حضور مسئولین این طرح در ادارات کل ارتباطات و فناوری اطلاعات، آموزش و پرورش و مخابرات منطقه اصفهان در محل سالن جلسات اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان اصفهان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان اصفهان، در این جلسه که آخرین وضعیت مدارس روستایی، همچنین وضعیت امکان سنجی و زمان برگردان و راه اندازی سرویس هوشمندسازی مدارس شهری استان اصفهان که بالغ بر2800 مدرسه فعال می باشد مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

لازم به ذکر است که هوشمند سازی مدارس شهری استان اصفهان با تکمیل اطلاعات مدارس به زودی اجرا خواهد شد، تا شاهد پیشرفتی دیگر در زمینه فناوری اطلاعات در استان پهناور اصفهان باشیم.

۷ تیر ۱۳۹۹ ۰۸:۰۴
تعداد بازدید: ۳۷۱

اظهارنظر

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید