پرش به محتوای اصلی

اخبار

در سال جهش تولید ICT لزوم حمایت از کسب و کارهای حوزه

در سال جهش تولید ICT   لزوم حمایت از کسب و کارهای حوزه
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان اصفهان با اشاره به لزوم استفاده از ظرفیت استان برای فراهم نمودن بستری مناسب جهت توسعه اشتغال در حوزه ICT در سال جهش تولید بر اهمیت حمایت از کسب و کارهای مبتنی بر فاوا تاکید کرد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان اصفهان، جعفر مطلب زاده  مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات اصفهان اظهار داشت: استان اصفهان با داشتن تعداد زیادی شرکت های دانش بنیان، کسب و کارهای نوپا، شتابدهنده­ و فضای کار اشتراکی همچنین با کسب رتبه چهارم IDI  از پتانسیل بالایی در حوزه ICT  برخوردار است که با حمایت از این کسب و کارها می­توان شاهد رشد خوبی در تولیدات و خدمات در سال جهش تولید باشیم.

مطلب زاده ادامه داد: حمایت از برگزاری رویدادهای استارتاپی، کارگاه­های آموزشی، برگزاری آزمون در طرح مهارت آموزی سربازان وظیفه، از جمله اقدامات این اداره کل در راستای توانمند سازی فعالین حوزه ICT  در سال 98 بوده است.

وی افزود: با توجه به شرایط به وجود آمده در کشور به دلیل شیوع ویروس کرونا و در نتیجه ضربه خوردن اکثر کسب و کارهای حوزه ICT، وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات" با همکاری و مشارکت "صندوق نوآوری و شکوفایی" اقدام به ارائه تسهیلات به کسب‌وکارهای فاوای آسیب‌دیده نوپا و غیرنوپا در شرایط بحرانی کرده است. واجدین شرایط با مراجعه به سامانه ایران نوآفرین به نشانی irannoafarin.irمی­ توانند از منو سرویس­ ها درخواست تسهیلات اضطراری  را انتخاب و شرایط مشمولین را مشاهده نمایند.

مطلب زاده حمایت ازتوسعه خدمات دیجیتال حوزه گردشگری و صنایع دستی، حمایت از برگزاری رویدادهای حوزه ICT استان و همکاری با شهرداری اصفهان در راستای تحقق شهر هوشمند را از جمله برنامه­ های اداره کل ICT  اصفهان در حوزه اقتصاد دیجیتال در سال 99 دانست.

۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۹ ۱۲:۳۷
تعداد بازدید: ۴۱۲

اظهارنظر

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید