پرش به محتوای اصلی

اخبار

به مناسبت هفته پدافند غیر عامل در استان اصفهان مصاحبه تلوزیونی با ریاست محترم کارگروه ارتباطات و فناوری اطلاعات پدافند غیرعامل استان اصفهان انجام شد.

به مناسبت هفته پدافند غیر عامل در استان اصفهان مصاحبه تلوزیونی با ریاست محترم کارگروه ارتباطات و فناوری اطلاعات پدافند غیرعامل استان اصفهان انجام شد.
به گزارش روابط عمومی اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان اصفهان جناب آقای مطلب زاده مدیر کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان اصفهان و رئیس کارگروه ارتباطات و فناوری اطلاعات پدافند غیرعامل، از اهداف این کارگروه برای حفظ پایداری زیرساخت ها و خدمات ارائه شده در استان اشاره نمود.

به گزارش روابط عمومی اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان اصفهان جناب آقای مطلب زاده مدیر کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان اصفهان و رئیس کارگروه ارتباطات و فناوری اطلاعات پدافند غیرعامل، از اهداف این کارگروه برای حفظ پایداری زیرساخت ها و خدمات ارائه شده در استان اشاره نمود و گزارش انجام شده در دو بخش خدمات پایه ارتباطی که توسط شرکت ارتباطات زیرساخت و اپراتورهای ارتباطی و فناوری اطلاعات به مردم و دستگاه های دولتی و بخش خصوصی ارائه می دهند و خدماتی است که توسط دستگاه های دولتی و بخش خصوصی در اختیار مردم قرار می­گیرد و ارتباطات و فناوری اطلاعات نقش مهمی در ارائه آنها دارد را ارائه داد.

۸ آبان ۱۳۹۶ ۱۴:۵۳
تعداد بازدید: ۸۴۷

اظهارنظر

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید