پرش به محتوای اصلی

اخبار

دکتر واعظی در کاشان: تاکید دولت و ریس جمهور بهره مندی همه مردم از خدمات و حقوق شهروندی است

دکتر واعظی در کاشان: تاکید دولت و ریس جمهور بهره مندی همه مردم از خدمات و حقوق شهروندی است
همزمان با هفته دولت و سفر دکتر واعظی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات به استان اصفهان در شهرستان کاشان حضور یافته و در جمع نمازگزاران مسجد شامخی کاشان سخنرانی کرد.

وی با بیان اینکه برخی از مشکلات بنیادی کشور ناشی از بیکاری است افزود: در دولت تدبیر و امید 500 هزار شغل برای حل این مشکل پیش‌بینی و برنامه‌ریزی‌شده است.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در رابطه با فعالیت‌های دولت در حوزه سلامت بیان کرد: دولت تلاش کرده مردم دغدغه‌ای برای بهداشت و درمان نداشته باشند؛ بر اساس طرح تحول نظام سلامت، در مناطق روستایی مردم 5 درصد از هزینه‌های درمان و در مناطق شهری 10 درصد این هزینه‌ها را پرداخت می‌کنند و مابقی توسط دولت تأمین خواهد شد.

وی در رابطه تلاش دولت در رابطه با کاهش شکاف طبقاتی تصریح کرد: دولت تدبیر و امید اهتمام ویژه‌ای برای کاهش شکاف طبقاتی دارد و ریاست‌جمهور تأکیدات زیادی برای بهره‌مندی همه مردم از حقوق شهروندی برابر داشته‌اند.

واعظی با اشاره به فعالیت‌های این دولت در حوزه مخابرات خاطرنشان کرد: در این دولت سالانه 350 میلیارد تومان اعتبار برای خدمات‌رسانی مخابراتی به روستاها و منطق محروم، اختصاص پیدا کرده است.

۳ شهریور ۱۳۹۵ ۱۲:۱۲
تعداد بازدید: ۵۰۸

اظهارنظر

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید