پرش به محتوای اصلی

اخبار

مدیر کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان اصفهان خبر داد:

جایزه ویژه فناوری اطلاعات و ارتباطات در جشنواره ملی شیخ بهایی

جایزه ویژه فناوری اطلاعات و ارتباطات در جشنواره ملی شیخ بهایی
مدیر کل ارتباطات و فناوری اطلاعات اصفهان گفت: بخش جایزه ویژه فناوری اطلاعات و ارتباطات برای نخستین بار با مشارکت پارک فناوری اطلاعات و ارتباطات وزارت ارتباطات به نوزدهمین جشنواره ملی شیخ بهایی اضافه شده که با محوریت هوش مصنوعی است.
به گزارش روابط عمومی اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان اصفهان، جعفر مطلب زاده، مدیر کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان اصفهان تصریح کرد: شرکت هایی که با بهره گیری از هوش مصنوعی، راه حل هایی برای حل مشکلات ملی در زمینه ناترازی انرژی، مدیریت مصرف منابع در کشاوری و نیز توسعه اقتصاد دیجیتال پیدا کرده اند، مخاطبان اصلی این بخش هستند.
وی ادامه داد: محورهای اصلی این بخش کاربردهای هوش مصنوعی در حل ناترازی انرژی (برق و گاز)، کاربردهای هوش مصنوعی در مدیریت مصرف آب و انرژی در کشاورزی و کاربردهای هوش مصنوعی در توسعه اقتصاد دیجیتال است.
مدیر کل ارتباطات و فناوری اطلاعات اصفهان خاطرنشان کرد: ۲۹ شرکت از سراسر کشور در بخش جایزه ویژه فناوری اطلاعات ثبت نام کردند که پس از انجام جلسات آنلاین داوری‌های تخصصی توسط مدیران شهرک علمی و تحقیقاتی و اعضا هیات علمی دانشگاه صنعتی اصفهان و مدیران و ارزیابان پارک فاوای وزارت ارتباطات، هفت شرکت به مرحله نهایی راه یافتند که روز هفدهم اردیبهشت بصورت حضوری داوری شده و برگزیدگان در اختتامیه جشنواره مورد حمایت قرار خواهند گرفت.
وی بیان کرد: جوایز برگزیدگان شامل لوح تقدیر و تندیس جایزه ویژه و دریافت گرنت ( کمک هزینه) و تسهیلات تجاری سازی و استقرار در مراکز پارک فاوا خواهد بود.

 

بر اساس این گزارش جشنواره ملی فن‌آفرینی شیخ بهایی به‌عنوان نخستین رویداد فناوری و فن‌آفرینانه کشور توسط شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان با حمایت معاونت علمی و فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری و وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و وزارت ارتباطات برگزار می‌شود.

 

نوزدهمین جشنواره ملی فن‌آفرینی شیخ‌بهایی ۲۴ و ۲۵ اردیبهشت‌ ۱۴۰۴ با هدف ترویج فرهنگ خلاقیت و نوآوری، تقویت روحیه خودباوری در بین فن‌ آفرینان و کمک به پایداری و اقتدار کشور در اقتصاد دانش‌بنیان برگزار می شود.

۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۴ ۱۲:۴۱
تعداد بازدید: ۴۳

اظهارنظر

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید