طرح مدیریت هوشمند بیماری کرونا در بستر سامانه امید با هدف مدیریت، کنترل و نظارت هوشمند بیماری کرونا اجرایی شد.
به گزارش روابط عمومی اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان اصفهان، جعفر مطلب زاده ، مدیر کل ارتباطات و فناوری اطلاعات این استان در جلسه شورای مدیران ضن بیان اینکه طرح مدیریت هوشمند بیماری کرونا در بستر سامانه امید با هدف مدیریت، کنترل و نظارت هوشمند بیماری کرونا و کاهش ریسک ابتلاء ایجاد شده است، گفت: در این سامانه هر شهروند یک پروفایل دارد و صاحب یک کد QR است که وضعیت سلامت آن برای دریافت خدمت توسط دستگاههای اجرایی، اصناف و مراکز آموزشی و... قابل استعلام است.
مطلب زاده در ادامه گفت: زیرساخت ها و تجهیزات مورد نیاز طرح مدیریت هوشمند بیماری کرونا در بستر سامانه امید فراهم شده و دستگاه های اجرایی و نهادهای خصوصی می توانند با اتصال به گذرگاه خدمات دولت (GSB) یا گذرگاه عمومی خدمات دولت (PGSB)، از طریق بستر امن مرکز ملی تبادل اطلاعات از خدمات و استعلام های مورد نیاز بهره مند شوند و کسانی که جواب آزمایش PCR مثبت در آزمایشگاه های معتبر دارند هنگام خرید بلیط سفر و استفاده از تاکسی سرویس های اینترنتی قابل ردگیری هستند.
وی افزود: وضعیت واکسیناسیون کارکنان این اداره کل به صورت مرتب بررسی و پیگیری می شود و واحد حراست، روزانه، بر اساس کدملی کارکنان و ارباب رجوع، وضعیت سلامتی آنها را از طریق سامانه برخط بررسی می کند.