پرش به محتوای اصلی

اخبار

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان اصفهان بیان کرد:

نهایی شدن 84 درصد شکایات در سامانه دادور

نهایی شدن 84 درصد شکایات در سامانه دادور
مدیر کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان اصفهان از نهایی شدن 84 درصد از شکایات ثبت شده در سامانه دادور (سامانه دریافت، انعکاس، پیگیری و رسیدگی به شکایات متقاضیان صدور مجوزهای کسب و کار) خبر داد.
به گزارش روابط عمومی اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان اصفهان، جعفر مطلب زاده مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات این استان گفت: با توجه ارتباط مستقیم بهبود محیط کسب وکار با پیاده سازی و توسعه دولت الکترونیک، "مرکز ملی پایش محیط کسب و کار" با مدیریت راهبردی وزارت امور اقتصادی و دارایی و مدیریت فنی زیرساختی سازمان فناوری اطلاعات ایران ایجاد شده است.
مطلب زاده بیان کرد: یکی از خدمات سامانه جامع مجوزهای کسب و کار کشور (G4B.ir) ، سامانه دادور (سامانه دریافت، انعکاس، پیگیری و رسیدگی به شکایات متقاضیان صدور مجوزهای کسب و کار) است که تا کنون 84 درصد از شکایات ثبت شده در این سامانه در استان اصفهان بررسی و نهایی شده است.
وی افزود: یکی دیگر از خدمات سامانه G4B.ir، سامانه یاور (سامانه فوریت های محیط کسب و کار کشور) است که  پاسخ به ابهامات و سوالات در خصوص مجوزها را ارائه می دهد و تا کنون 344 مورد مشاوره در استان اصفهان  برای متقاضیان ارائه شده است. 
مدیر کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان اصفهان ضمن اشاره به تلاش در کارگروه دولت الکترونیک برای هماهنگی بین دستگاهی و رفع مشکلات صدور مجوزهای کسب و کار در استان، تصریح کرد: هدف سامانه جامع مجوز های کسب و کار ایجاد شفافیت، عدالت و ارتقاء بهره ‌وری برای بهبود محیط کسب و کار است.
 
۲۰ آبان ۱۴۰۰ ۱۱:۳۱
تعداد بازدید: ۱۵۸

اظهارنظر

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید