پرش به محتوای اصلی

اخبار

مدیر کل ار تباطات و فناوری اطلاعات استان اصفهان بیان کرد:

افزایش 30درصدی صدور پروانه فعالیت در حوزه خدمات امنیت فضای تولید و تبادل اطلاعات در استان اصفهان

افزایش 30درصدی صدور پروانه فعالیت در حوزه خدمات امنیت فضای تولید و تبادل اطلاعات در استان اصفهان
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان اصفهان با اشاره به گزارش معاونت امنیت فضای تولید و تبادل اطلاعات و مرکز برنامه‌ریزی و نظارت راهبردی سازمان فناوری اطلاعات ایران از افزایش 30 درصدی صدور پروانه فعالیت در حوزه خدمات امنیت فضای تولید و تبادل اطلاعات در استان اصفهان نسبت به سال گذشته خبر داد.
به گزارش روابط عمومی اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان اصفهان، جعفر مطلب زاده مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات این استان اظهار کرد: در سال جاری استان اصفهان در حوزه ارائه خدمات امنیتی سیزده پروانه جدید صادر کرده و رتبه دوم را پس از استان تهران کسب کرده است
وی افزود: در حال حاضر استان اصفهان 24 گواهینامه فعال در حوزه ارائه خدمات امنیتی و 7 گواهینامه فعال در حوزه ارزیابی محصولات بومی دارد.
مطلب زاده خاطر نشان کرد: شرکت های ارائه دهنده خدمات امنیتی یا تولید کنندگانی که نیاز به تاییدیه امنیتی محصولات خود را دارند می توانند با مراجعه به آدرس https://nama.ito.gov.ir  بخش صدور گواهی امنیتی نسبت به دریافت گواهی امنیتی اقدام نمایند. 
 
 
۲۱ مهر ۱۴۰۰ ۱۴:۰۴
تعداد بازدید: ۱۲۱

اظهارنظر

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید