مدیر کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان اصفهان گفت: از بین 25 دستگاه منتخب این استان 597 خدمت کاملا غیر حضوری و الکترونیکی انجام می شود که 48 درصد کل خدمات است.
به گزارش روابط عمومی اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان اصفهان، جعفر مطلب زاده، مدیر کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان،گفت: در ارزیابی خدمات 25 دستگاه استان، یک هزار و 75 خدمت دارای شناسه شده اند و 597 خدمت به طور کامل غیر حضوری و الکترونیکی شده است.
وی افزود: نسبت خدمات الکترونیکی شده به کل خدمات ارائه شده به ارباب رجوع در دستگاه های منتخب بیش از 48 درصد است و دستگاه هایی که خدمات خود را از طریق سایت ستاد ولی به صورت الکترونیکی ارائه می کنند نیز در این محاسبه لحاظ شده اند.
مطلب زاده خاطر نشان کرد: از بین تمامی دستگاه های مورد بررسی اداره کل گمرک، اداره کل تامین اجتماعی، اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری، اداره کل راه و شهرسازی، شرکت شهرک های صنعتی و شرکت توزیع برق استان خدمات خود را به صورت کاملا الکترونیکی ارائه می کنند.
مدیر کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان اصفهان تصریح کرد: 23 درصد از خدمات به دلیل ماهیت خدمات خود که بعضاً کیفری، قضایی، مالی و دارای حساسیت اطلاعات از لحاظ امنیتی هستند، از ارائه خدمات خود به صورت کاملاً الکترونیکی معذورند.
مطلب زاده با اشاره به این که: در این ارزیابی خدمات حضوری از لحاظ کیفیت استقرار نیز مورد ارزیابی قرار گرفته اند، گفت: 37 درصد این خدمات در حد عالی، چهار در صد در حد ضعیف قرار دارند و 32 درصد در عدم استقرار میز خدمت حضوری مشاهده شده است. وی افزود: تخصیص کارشناسان مطلع، شایسته، ماهر و پاسخگو به میز خدمت حضوری نمره 94 درصد را به خود اختصاص داده است.
مدیر کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان افزود: همچنین در 72 درصد از دستگاه های مورد بررسی کارشناس راهنما در میز خدمت حضوری مستقر شده اند که در صورت نیاز پاسخگوی ارباب رجوع باشند.