جعفر مطلب زاده از ایجاد دسترسی اینترنت پرسرعت برای 920 روستا و دسترسی به ارتباط تلفن همراه 931 روستا از مجموع 935 روستای بالای 20 خانوار استان اصفهان خبر داد.
به گزارش روابط عمومی اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان اصفهان، جعفر مطلب زاده مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان گفت: با برنامه ریزی ها و هماهنگی های صورت گرفته در طول سال 99 بسیاری از زیر ساخت های لازم برای گسترش دسترسی روستاها به شبکه ملی اطلاعات برقرار شد و با یاری خداوند بیش از 99.6 درصد روستاهای بالای 20 خانوار استان ارتباط صوت و مکالمه تلفن همراه را دارند. همچنین دسترسی لازم به اینترنت پرسرعت برای 920 روستا از مجموع 935 روستای بالای 20 خانوار استان فراهم شده و این روستاها به یکی از سرویس های اینترنت پرسرعت ثابت و سیار دسترسی دارند. این در حالی است که تعهد وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در این بخش بهره مندی 80 درصد از روستاهای بالای 20 خانوار تا پایان برنامه ششم توسعه از اینترنت پرسرعت بوده است و هم اکنون این دسترسی برای 98 درصد روستاهای بالای 20 خانوار استان ایجاد شده است.
مطلب زاده در خصوص پوشش جاده ای استان اصفهان اظهار کرد: در حال حاضر 5026 کیلومتر از جاده های اصلی استان تحت پوشش اپراتور اول قرار دارد که با رشد 25 درصدی نسبت به سال 92 همراه بوده است و 4010 کیلومتر نیز تحت پوشش اپراتور دوم قرار دارد و میزان پوشش جاده ای این اپراتور نسبت به سال 92 رشد 86 درصدی داشته است. در بعضی از مناطق چندین اپراتور بصورت همزمان فعال شده اند و در بعضی مناطق دیگر یک یا دو اپراتور پوشش لازم و یا رومینگ را برای دسترسی به اینترنت و صوت فراهم می کنند.
مطلب زاده در خصوص توسعه خدمات اینترنت پر سرعت در شهرهای استان گفت: هم اینک 107 شهر استان در قالب 3355 سایت از خدمات نسل 3 و 4 تلفن همراه برخوردارند.
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات این استان در ادامه گفت: در سالی که گذشت با تلاش های شبانه روزی همکاران وزارت و دستگاه های ارتباطی استان، بسیاری از روستاهای استان توانستند از دسترسی مطلوب به شبکه ملی اطلاعات برخوردار شوند، با انجام پیگیری های لازم در سال جدید انشاله باقی روستاهای استان هم به شبکه ملی اطلاعات متصل خواهند شد و شاهد پوشش صد در صدی این استان خواهیم بود.