پرش به محتوای اصلی

اخبار

مهندس مطلب زاده:

بازار فناوری اطلاعات افغانستان فرصتی طلایی برای شرکتهای ایرانی

بازار فناوری اطلاعات افغانستان فرصتی طلایی برای شرکتهای ایرانی
به منظور ترغیب شرکت‌های ایرانی به حضور و سرمایه گذاری در بازار افغانستان و مشاوره به آنها نشست‌ B2B اعضای سازمان نصر اصفهان با هیات تجاری فناوری اطلاعات کشور افعانستان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان اصفهان، هیاتی متشکل از نمایندگان مخابرات و افغان تله کام و شرکت‌های فعال در حوزه های مختلف: مخابرات، نرم افزار، سخت افزار، شبکه، آموزش و بازرگانی با حمایت سازمان نصر استان به منظور تعاملات فی مابین نشست هایی در اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی اصفهان برگزار نمودند. این هیات برای ملاقات با شرکت‌های ایرانی به منظور ترغیب به حضور در بازار افغانستان و مشاوره در زمینه همکاری های دوسویه به استان های اصفهان، تهران و خراسان سفر نمودند.

خانم امینی، نماینده هیات رئیسه اتاق بازرگانی در ابتدای جلسه ضمن خیر مقدم به هیات تجاری افغانستان به اهمیت تجارت بین المللی در دنیای کسب و کار امروز اشاره و بیان نمود با توجه به ذخایر غنی موجود در ایران و افغانستان، دو کشور می توانند سطح تعاملات اقتصادی و تجاری خود را افزایش دهند.

آقای آیت اللهی، رئیس سازمان نظام صنفی رایانه‌ای استان اصفهان اظهار امیدواری کرد که این دیدارها، راهگشای همکاری بیشتر بین ایران و کشورهای دیگر از جمله افغانستان باشد.

در ادامه زمری همدرد رییس اداره تنظیم خدمات مخابراتی (اترا) هرات افغانستان اظهار داشت: توسعه دولت الکترونیک در افغانستان، زمینه همکاری‌ با ایران در بخش فناوری اطلاعات و ارتباطات است. وی افزود: افغانستان در زمینه دولت الکترونیک در ابتدای راه قرار دارد و تجربه‌ها و دانش ایران برای توسعه آن کمک بسیاری می‌کند. همدرد با تاکید بر اینکه این همکاری‌ها می‌تواند در بخش‌های دولتی و خصوصی و در زمینه نرم افزار، سخت افزار و شبکه باشد، تصریح کرد: شرایط کشور افغانستان برای اینکه به سمت دولت الکترونیک حرکت کند فراهم است اما هنوز نیازهای زیادی در این زمینه دارد.

محمد اطرج مشاور عالی نظام صنفی رایانه ای استان اصفهان در این نشست ضمن اشاره به پتانسیل های مطلوب موجود در انتقال دانش فنی از اصفهان به افغانستان گفت: استان اصفهان در حوزه تولید نرم افزارهای کاربردی بعد از استان تهران در رتبه دوم قرار گرفته است. ایشان اظهار داشتند انتقال تجربیات و آموزش در حوزه های مختلف از جمله کسب و کار به جوانان افغانی از موارد ایجاد تعامل میان دو کشور می­باشد و شرکت های ارائه کننده خدمات اینترنتی استان نیز از پتانسیل های مطلوبی برخوردارند. ایشان در ادامه به معرفی شرکت های حاضر در جلسه B2B پرداختند.

در این نشست مدیران و کارشناسان تعدادی از شرکت‌های فعال در بخش فناوری اطلاعات و ارتباطات استان اصفهان به معرفی توانایی‌ها و محصولات خود و مذاکره با اعضای هیات افغان بصورت B2B پرداختند.

در پایان نشست بازخورد شرکتهایی که حضور یافته بودند دیدار را مثبت ارزیابی نمودند و ابراز امیدواری داشتند که بتوان در یک تعامل خوب با شرکتهای افغان در جهت توسعه کسب و کار نتیجه خوبی به دست آورد.

۱۸ بهمن ۱۳۹۹ ۱۲:۰۳
تعداد بازدید: ۲۸۵

اظهارنظر

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید